LUMOUS FESTIVAL XIX
11.-14.07.2019, Tampere, Finland

Etusivu  Lipunmyynti  Ohjelma    Info
  Facebook

Info

YLEISTÄ INFOA

Lumous Gothic Festival on ns. klubifestari, eli meillä ei ole yhtä yksittäistä festivaalialuetta, vaan tapahtumia on ympäri kaupunkia.

Varsinaista pysyvää infopistettä ei Lumouksella ole, mutta lauantaina Dark Marketissa on Lumouksella oma pöytä, jossa myynnissä Lumous-tuotteita, levyjä, yms. ja henkilökuntamme on paikalla jakamassa informaatiota. Muuna aikana kannattaa käydä kysymässä infoa Lumouksen työntekijöiltä, jotka tunnistaa kaulassa roikkuvasta Lumous-passista.

IKÄRAJAT

Pääsääntöisesti tapahtumiin on 18 vuoden ikäraja. Ikärajattomia tapahtumia on tänä vuonna lauantain Dark Market Museokeskus Vapriikissa ja sunnuntain Gothnik Näsinpuistossa.

PÄÄSYLIPUT

Klubille on perjantain ja lauantain tapahtumiin myynnissä ennakkoliput. Lippuja voi ostaa Lumouksen omien kotisivujen kautta (www.lumousfestival.fi), sekä Helsingissä että Tampereella Cybershopissa ja Tampereella Tuomiokirkonkadun Swamp Musicissa. Suosittelemme hankkimaan ennakkoliput ajoissa.

Dog's Homen tapahtumiin, Dark Markettiin ja Gothnikille on ilmainen sisäänpääsy.

OMAT EVÄÄT

Omien eväiden (alkoholipitoiset/alkoholittomat juomat ja ruoka) tuominen klubeille on kiellettyä. Klubilla (Tullikamari) on ruokamyyntiä ja nestepitoisia eväitä on myynnissä kaikissa iltatapahtumissa. Myös Vapriikissa on tarjolla lounasta klo 12-15 (muina aikoina kahvilatuotteita) ja museokeskuksen ravintolassa on A-oikeudet. Muutoin ruokailumahdollisuuksia pitäisi löytyä lähes jokaiseen makuun Tampereen ravitsemusliikkeistä.

Klubilla on narikka, muilla keikkapaikoilla jokainen festivaalivieras vastaa itse tavaroistaan.

Jokainen vastaa itse omasta päihtymystilastaan, eli ei ole meidän vika jos joku on nauttinut omia eväitään ennakolta ja tämän johdosta henkilökunta estää sisäänpääsyn tapahtumaan!

KAMERAT JA NAUHURIT

Esitysten luvaton videointi ja nauhoittaminen on kielletty. Videokameroiden ja nauhurien tuominen alueelle ilman erityistä lupaa on kielletty. Valokuvauskieltoa ei toistaiseksi yksikään artisti ole asettanut, mutta informoimme asiasta, mikäli joku kuvauksen erikseen kieltää.

PYSÄKÖINNIT

Klubin alapuolella on pysäköintitalo, samoin rautatieasemalla ja keskustassa useampikin tavaratalojen yhteydessä. Vapriikin alueella pysäköinti hoituu parhaimmin Tampellan alueen pysäköintitaloissa. Ilmaisia parkkipaikkoja keskustasta löytyy valitettavan harvassa.

GOTHNIK JA SIISTEYS

Tuomme muutaman jätesäkin Näsinpuistoon, jotta voitte kerätä omat jätteenne niihin. Tärkeää on muistaa kerätä varsinaiset roskat jätesäkkeihin, sillä jättämällä jälkeemme siistin puiston voimme nauttia piknikistä samassa paikassa myös tulevina vuosina. Pulloille löytyy luultavimmin kerääjiä muutenkin, mutta nekin on kohteliasta koota yhteen paikkaan.

Yhteystiedot

Lehdistö / tiedotus / Press

jyrki [at] lumousfestival.fi

Dark Market / yritysyhteistyö / mainokset

niina [at] lumousfestival.fi

Yleisinfo

http://www.lumousfestival.fi/

Sähköposti: info [at] lumousfestival.fi

Nettibannerit yms. nettisivumateriaali: toni [at] lumousfestival.fi

Lumous, BOX 202, 33201 Tampere

Virallinen facebook-ryhmä

Myspace

Bändit / Bands

Foreign bands: contact Jyrki Witch: jyrki [at] lumousfestival.fi or Lumous, BOX 202, 33201 Tampere, Finland.

Suomalaiset bändit: Toni Lahti: toni [at] lumousfestival.fi tai Lumous, PL 202, 33201 Tampere.

Lumouksen järjestää

Tampereen Musiikinystävät ry